Autohuur Cuba

Goedkope auto huren Cuba

Cuba is het perfecte land om te ontdekken per huurauto. Er zijn diverse mogelijkheden tot autohuur Cuba. Je kunt van tevoren een auto huren op ter plaatse in Cuba een auto huren.

Doordat Cuba een eiland is kun je met de auto perfect het hele land verkennen. Wanneer auto huren cubaje een rondreis Cuba gaat maken en je gaat auto huren in Cuba kun je erg veel moois zien. De rondweg op het eiland wordt goed onderhouden en de overige infrastructuur is ook relatief goed. Pas wanneer je naar de binnenlanden rijdt worden de wegen slecht. Dit komt omdat je dan steeds dichter bij het tropisch regenwoud komt. Een groot voordeel van een auto huren in Cuba is dat je helemaal vrij bent om zelf te bepalen hoe je reis verloopt. Zo kun je langer of korter blijven wanneer je het wel of niet naar je zin hebt. Dit in tegenstelling tot een groepsreis Cuba waarbij je vaak gebonden bent aan schema’s en vaste tijden. Auto huren Cuba is tegenwoordig erg makkelijk te regelen op het internet.


Oldtimer autohuur Cuba

Wanneer je aan Cuba denkt, denk je automatisch vaak aan zwoele muziek, kleurrijke huizen, veel historie en…oldtimers! Vooral in de hoofdstad Havana rijden nog ontzettend veel klassieke auto’s rond. Deze Amerikaanse voertuigen komen vaak uit de jaren 50 en 60 maar worden nog dagelijks door de Cubaanse bevolking gebruikt. Wanneer je een huurauto Cuba boekt is natuurlijk erg leuk om je te verplaatsen als een echte Cubaan; in een oldtimer. Vooral voor ritjes in de stad en andere korte afstanden is niets zo authentiek als met een oldtimer de straatjes van Havana te verkennen.

Verkeer in Cuba

Cuba leent zich uitstekend om per huurauto te verkennen. Wel moet je rekening houden met het feit dat autorijden op Cuba anders is dan in Nederland. Wanneer je echter rekening houdt met deze andere omstandigheden is autorijden geen probleem. Er is op Cuba minder verkeer maar het verkeer is wel zeer divers. Zo kun je op wegen niet alleen auto’s maar ook paarden, motoren en loslopend vee tegenkomen. Hierdoor wordt rijden niet makkelijker. Ook hebben veel voertuigen veel technische gebreken omdat de regels op de staat van voertuigen niet erg streng zijn. Een voordeel is dan wel weer dat er gewoon rechts wordt gereden en een Nederlands rijbewijs voldoende is om een auto te huren en besturen in Cuba. Let wel op dat veel wegen niet of slecht verlicht zijn en de minder centrale wegen soms slecht onderhouden zijn.


Autohuur Cuba via World Ticket Centerautohuur cuba wtc

Veel aanbieders van vliegtickets Cuba zijn bezig hun aanbod te vergroten. Het is nu dan ook mogelijk om naast een ticket Cuba ook gelijk een auto te huren in Cuba. Het is natuurlijk erg makkelijk en snel om autohuur Cuba te combineren met het boeken van een ticket. Vooral World Ticket Center is gespecialiseerd in het combineren van vliegtickets en autoverhuur. Je hebt bij World Ticket Center een Hyundai Geely voor nog geen €275 per week. Hierbij krijg je onbegrensde kilometers, All Risk verzekering en is de eventuele luchthavenbelasting inbegrepen.

Autohuur via Transtur Car Rental

auto huren transtur

Transtur is gespecialiseerd in autohuur Cuba. Via Transtur Car Rental kun je op in zeer veel steden een auto huren. Bijvoorbeeld in Havana, Varadero, Holguin, Santiago de Cuba en nog veel meer steden en plaatsen. Daarnaast hebben deze steden ook nog meerdere haal- en brenglocaties voor de huurauto’s. Ook is er een brede keuze aan auto’s en busjes. Je hebt bijvoorbeeld een KIA Rio voor €350 per week.

Autohuur bij Sunny Cars

autohuur sunnycarsOok bij Sunnycars kun je prima terecht voor een auto huren Cuba. Het wagenpark van Sunny Cars is redelijk luxe en er is een brede keuze tussen soorten voertuigen. Voor rond de €300 kun je voor een week een Geely CK huren. Deze kun je dan ophalen direct naast de luchthaven van Havana.


 

autohuur cuba